Hulp bij emotionele en fysieke klachten met NEI therapie

PLAN GRATIS KENNISMAKING

Zoek je naar een gezonde balans in je leven?

 

NEI therapie - energetische gezinstherapie helpt je bij emotionele en lichamelijke blokkades. Wanneer je ervaart dat het leven niet gaat zoals je verlangt, help ik je met behulp van o.a NEI therapie.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Hoe kun je Nei inzetten?

Emotionele of lichamelijke klachten worden vaak ervaren binnen een bepaalde levensfase waarbij thema's zoals een kinderwens, hormonen of relatie/gezinsproblemen een rol spelen. Hieronder vind je een aantal thema's waarbinnen ik jou kan helpen. Heb je een andere vraag of klacht waar je mee rondloopt? Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

 

NEI is in principe geschikt voor iedereen en alle trajecten zijn altijd maatwerk. Jij bent uniek en daarom sluit elke sessie die ik met je doe, precies aan op wat jij op dat moment nodig hebt. Om je wat houvast te kunnen bieden heb ik een aantal trajecten uitgewerkt rondom een specifieke hulpvraag. Daarmee weet je ongeveer wat je kunt verwachten wanneer je kiest voor een traject met mij. Tijdens de eerste kennismaking gaan we samen kijken wat goed aansluit bij jouw wensen.

 

 

Mijn aanbod:

Losse sessie

Bewustzijn en inzicht is de eerste stap naar verandering.
De eerste sessie geeft je al heel veel inzichten door de antwoorden van de Biotensor. Deze antwoorden kunnen helderheid geven in de thema's waar je tegenaan loopt in je leven. Thema's zoals emotionele of lichamelijke klachten, onrustige baby/kind, cyclus, zwangerschap, allergieën, alleengeboren tweelingen. Met NEI therapie werk je aan je emotionele en lichamelijke balans.


Kosten
85 euro per consult
3 consulten voor 225 euro
Consult op afstand 75 euro
Consulten duren +/- 60 tot 75 min

DIT WIL IK

Hooikoorts behandeling

In het voorjaar en de zomer als grassen, bloemen en bomen gaan bloeien komen er pollen en stuifmeel in de lucht die worden ingeademd. De onschadelijke pollen worden bij mensen met hooikoorts door het lichaam als indringers beschouwd en er ontstaat een allergische reactie. Hooikoorts herken je aan een loopneus, tranende ogen, niezen, verstopte neus, jeuk in ogen en neus, benauwdheid. Hooikoorts is te wijten aan een hyperactiviteit van het immuunsysteem. Met NEI-therapie kun je eenvoudig de emotionele blokkade opsporen die onder de allergie zit.

 

Kosten
3 consulten voor 225 euro
Consulten duren +/- 60 tot 75 min
Live of op afstand

 

DIT WIL IK

Gezond zwanger

Ben je de verbinding met je vrouwelijke kracht kwijt? Onder invloed van stress en hormonen kan je cyclus ontregeld zijn waardoor je kinderwens onvervuld blijft. Ook wanneer je zwanger bent kan ik je ondersteunen bij het verminderen van klachten, ontspannen je zwangerschap doorlopen en contact te maken met je ongeboren kind. Je werkt aan je emotionele en lichamelijke balans met o.a. NEI, familieopstellingen, voeding en supplementen.

 

Kosten
3 consulten voor 225 euro
Consulten duren +/- 60 tot 75 min
Live of op afstand

 

DIT WIL IK

Gezinsbegeleiding traject

Is de thuissituatie niet zoals je wenst? Merk je dat jij de schakel bent om de rust terug te brengen? Of is de ouder/kind relatie niet optimaal bij jou of je partner?
Door emotionele blokkades bij jou op te lossen, werk je aan een fijne balans in je gezin. Je werkt aan je emotionele en lichamelijke balans met o.a. NEI en familieopstellingen.

 

Kosten
3 consulten voor 225 euro
Consulten duren +/- 60 tot 75 min
Live of op afstand

 

DIT WIL IK

Energie traject

Voelt het alsof je weinig energie hebt terwijl je zo je best doet om gezond te leven? Je emotionele en hormonale huishouding ligt aan de basis van je energie. Je werkt aan je fysieke en emotionele balans met o.a. NEI, familieopstellingen, voeding en supplementen.

 

Kosten
3 consulten voor 225 euro
Consulten duren +/- 60 tot 75 min
Live of op afstand

DIT WIL IK

Consult op afstand

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen dan is een consult op afstand mogelijk. 

 

Afspraak annuleren

Mocht je verhinderd zijn, dan kun je binnen 24 uur kosteloos annuleren. Daarna ben ik genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen. 

Contactgegevens

Praktijk Leaf
Gezondheidsplein Wijchen
Spoorstraat 87, 6602 AX Wijchen

info@praktijkleaf.nl

06 5885 0353

MAAK EEN AFSPRAAK

Energetische gezinstherapie Wijchen - Praktijk Leaf

Plan hier je route