Hulp bij emotionele en fysieke klachten met NEI therapie

PLAN GRATIS KENNISMAKING

Romé Nieuwenhuis

NEI therapeut, Energetisch gezinstherapeut


Ook ik ken het gevoel van 'uit balans' te zijn, veel stress te ervaren en het gevoel van falen en wanhoop. Als voor de medische wetenschap 'gezonde' vrouw, lukte het mij toch niet om zwanger te worden. Tijdens een intensief zwangerschapstraject, waarin ik medisch gezien heel goed ben geholpen, werden aspecten als leefstijl, stress of andere onderliggende oorzaken niet belicht. Achteraf gezien en met de wetenschap die ik nu heb, was dat een enorm gemiste kans. Dankbaar voor de twee prachtige dochters die ik inmiddels heb, na een jarenlang IVF-traject, voelde ik aan alles dat er meer was.

Holistische gezondheidszorg en leefstijl

Inmiddels heb ik al geruime tijd de weg naar complementaire, holistische gezondheidszorg en leefstijl gevonden en ben ik opgeleid tot NEI therapeut en vrouwelijke cyclus coach. En daarmee wil ik jou graag helpen, om de emotionele blokkades die vaak onderbelicht blijven naar boven te brengen. Zodat ook jij krijgt waar je naar verlangt. Dát gun ik jou!

Naast NEI therapeut ben ik pedagogisch hulpverlener waarbij ik (complexe) casussen behandel t.a.v. jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking en gedragsproblematieken. Ook in mijn werk heb ik gezien en ervaren dat hulpverlening en complementaire therapie niet tegenover elkaar staan, maar juist een prachtige aanvulling op elkaar zijn.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in mijn praktijk!

 

Lieve groet, Romé

NEEM CONTACT OP

Contactgegevens

Praktijk Leaf
Gezondheidsplein Wijchen
Spoorstraat 87, 6602 AX Wijchen

info@praktijkleaf.nl

06 5885 0353

MAAK EEN AFSPRAAK

Energetische gezinstherapie Wijchen - Praktijk Leaf

Plan hier je route